Θηλασμός με διακριτικότητα και στυλ!


Θηλασμός με  διακριτικότητα  και στυλ! Φωτογραφία: Αλέξανδρος Ευθυμιόπουλος

Αξιοποιώντας την εμπειρία του μητρικού θηλασμού που αποκόμισε μεγαλώνοντας τα δύο της παιδιά, η Γκαμπριέλλα Λάππα δημιούργησε μια σειρά από ποδιές θηλασμού, διευκολύνοντας και άλλες μαμάδες να θηλάσουν με διακριτικότητα και στυλ! 

 

DSAE9568

 

Όπως θα πει στις Θ.Ε, παρόλο που ο θηλασμός είναι μια φυσική διαδικασία κάποιες γυναίκες, όταν έρχεται η στιγμή να θηλάσουν το μωρό τους σε δημόσιο χώρο, διακατέχονται από ένα αίσθημα ντροπής είτε λόγω της ιδιοσυγκρασίας τους, είτε εξαιτίας διάφορων κοινωνικών στερεότυπων. Μια θέση στην οποία βρέθηκε και η ίδια όταν για πρώτη φορά κλήθηκε να θηλάσει έξω από το σπίτι. Αναζητώντας τρόπους ώστε να μπορεί να ταΐζει το μωρό της, όταν και όπου αυτό χρειάζεται, επέλεξε να χρησιμοποιεί ένα σάλι ή κάποια πετσετούλα προκειμένου να καλύπτει το στήθος της. Και κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα για τις μητρικές ποδιές θηλασμού που επιτρέπουν στις μητέρες να θηλάσουν το μωρό τους, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τα αδιάκριτα βλέμματα.


Οι ποδιές της ξεχωρίζουν για την ποιότητα των υφασμάτων, τα όμορφα σχέδια και τον εργονομικό σχεδιασμό καθώς σε αντίθεση με ένα κοινό σάλι στο πάνω μέρος τους φέρουν μια ευλύγιστη μπανέλα που επιτρέπει την οπτική επαφή με το μωρό, ενώ το μαλακό βαμβακερό και ελαφρύ ύφασμα το σκεπάζει χωρίς να το ζεσταίνει. Οι ποδιές μπορούν να αποθηκευτούν εύκολα στο καρότσι ή μέσα σε μια τσάντα, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως καλοκαιρινή κουβερτούλα, όταν το παιδί κοιμάται. Διακρίνονται επίσης για τα υπέροχα σχέδιά τους αλλά και τα κεντήματα που ράβει επάνω τους η Γκαμπριέλλα, όπως το όνομα του παιδιού ή έξυπνα μότο που έχουν ως στόχο να ενθαρρύνουν τον μητρικό θηλασμό.

 

DSAE9545

Timeline

Εκδότρια: Δανάη Δημητρακοπούλου

Αρχισυνταξία: Χαρίκλεια Βλαχάκη
Σύνταξη: Παναγιώτα Φούντα
Δημιουργικό: Εύη Αγγελούλη
Επικοινωνία: epiloges@eleftheria.gr
Τηλ.: 2410 660335 
Δημοσιογραφικός Οργανισμός “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

 Για την προβολή της επιχείρησής σας επικοινωνήστε με το διαφημιστικό τμήμα.

  • Υπεύθυνη: Σταυρούλα Γκρίλλα
  • Διεύθυνση: Παπασταύρου 6, Λάρισα
  • Τηλ.: 2410 564029
  • email: dtp@eleftheria.gr
  • Media Kit

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

SOCIAL MEDIA

Καρφιτσώστε τις Θεσσαλικές επιλογές στο pinterest Ακολουθήστε τις Θεσσαλικές επιλογές στο instagram