Παρατείνεται έως και τις 6 Οκτωβρίου η υποβολή συμμετοχής στο φωτογραφικό διαγωνισμό που διοργανώνουν το Γραφείο Υποψηφιότητας της Λάρισας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 και το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό FMAG.

Η δράση απευθύνεται στους λάτρεις της φωτογραφίας και τους καλεί να αναδείξουν άγνωστες όψεις και αθέατες πλευρές της πόλης όπως τις βιώνουν στην καθημερινότητα τους. Ο διαγωνισμός διενεργείται αποκλειστικά διαδικτυακά στο www.larissa2021.eu και προβλέπει ένα βραβείο κοινού που θα προκύψει από διαδικτυακή ψηφοφορία και δύο βραβεία κριτικής επιτροπής. Εικοσιπέντε επιπλέον φωτογραφίες θα λάβουν τιμητική διάκριση. Η σύνθεση της τριμελούς κριτικής επιτροπής θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Οι φωτογραφίες που θα βραβευθούν, θα προβληθούν σε έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στο Μύλο του Παππά μεταξύ 13 και 16 Οκτωβρίου 2015. Οι διαδικασίες, οι όροι και οι προϋποθέσεις για συμμετοχή στο διαγωνισμό έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο www.larissa2021.eu όπου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και άλλες ηλεκτρονικές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την υποψηφιότητα της Λάρισας.

Σχετικά Άρθρα

Timeline

Εκδότρια: Δανάη Δημητρακοπούλου

Αρχισυνταξία: Χαρίκλεια Βλαχάκη
Σύνταξη: Παναγιώτα Φούντα
Δημιουργικό: Εύη Αγγελούλη
Επικοινωνία: epiloges@eleftheria.gr
Τηλ.: 2410 660335 
Δημοσιογραφικός Οργανισμός “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

 Για την προβολή της επιχείρησής σας επικοινωνήστε με το διαφημιστικό τμήμα.

  • Υπεύθυνη: Σταυρούλα Γκρίλλα
  • Διεύθυνση: Παπασταύρου 6, Λάρισα
  • Τηλ.: 2410 564029
  • email: dtp@eleftheria.gr
  • Media Kit

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

SOCIAL MEDIA

Καρφιτσώστε τις Θεσσαλικές επιλογές στο pinterest Ακολουθήστε τις Θεσσαλικές επιλογές στο instagram